Kundens externa IT-avdelning

Vårt uppdrag att agera som er IT-avdelning är för oss på Charger så mycket mer än det rent tekniska. Styrning, planering, förhandling, ekonomi, administration, regelverk, IT-säkerhet och standards är bara några av alla de områden vi tar ansvar för.

Med vår proaktivitet och lyhördhet tillsammans med vår höga sociala och tekniska kompetens blir vi en naturlig del av ert företag, där vi alltid arbetar för ert bästa. Utan baktankar eller försäljningsknep. En pålitlig partner som ställer upp på ett sätt som inte många andra gör. Ett av våra ledord är: Skjut inte upp något du kan göra idag, för du vet inte hur din morgondag ser ut!

Snabb återkoppling - en självklarthet

Att kunna leverera en snabb återkoppling på dina eventuella supportproblem är något som våra kunder uppskattar och som också är viktigt för oss att kunna erbjuda. Genom vår långa erfarenhet av IT och användarsupport, så kan vi hantera både vardagliga frågeställningar lika säkert som komplexa problem. För oss är målet snabbhet, lyhördhet och personlig service, dvs IT skall bara fungera. Vi har möjlighet att leverera användarsupport antingen på plats hos er och/eller via telefon och/eller fjärrskrivbord på distans.

CHARGER AB

Din externa IT-avdelning

Kontakt

Sveavägen 145, plan 5 (Receptionen) 113 64 Stockholm

Telefon: 08-410 331 00

E-post: info@internetborder.se

Copyright © 2015 Charger